top of page

Μάθημα 1ο

Ο Σκοπός μας
Για να ζήσουμε μια ζωή απόλυτης ελευθερίας και ευτυχίας, θα πρέπει πρώτα να έχουμε βρει τον σκοπό της ζωή μας. Τότε μόνο νιώθουμε πληρότητα και ζούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Μάθημα 2ο

Περιοριστικές πεποιθήσεις ή limiting beliefs.
Οι πεποιθήσεις που μας περιορίζουν και μας εμποδίζουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι πεποιθήσεις που έχουμε για τα χρήματα, τις σχέσεις, την καριέρα και την αφθονία που μας κανουν αντί να τα προσελκύουμε όλα αυτα, να τα απωθούμε. Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές;

Μάθημα 3ο

Η αναβολή.
Τι είναι αυτό που μας κάνει να αναβάλλουμε; Γιατί σαμποτάρουμε τον εαυτό μας και πώς μπορούμε να λάβουμε δράση;

Μάθημα 4ο

Τι είναι το manifesting.
Μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιουμε και να ενεργοποιούμε το νόμο της έλξης και πως  να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας ωστε να προσεκλύσουμε οτιδήποτε στη ζωή μας.

Μάθημα 5ο

Η ισχυρότερη επιθυμία της ανθρώπινης προσωπικότητας είναι να είμαστε συνεπείς με την ταυτότητα μας. Τι γίνεται όμως όταν η ταυτότητα μας δεν είναι αυτή που θα θέλαμε για να ζήσουμε τη ζωή των ονείρων μας; Μπορούμε να την αλλάξουμε!

Μάθημα 6ο

Οι Σχεσεις
Η ποιότητα των σχέσεων μας καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας. Πώς μπούμε να έχουμε ιδανικές σχέσεις.

Μάθημα 7ο

Η Συγχώρεση
Όταν έχουμε μέσα μας θυμό ή πικρία για κάποιον ο μόνος άνθροωπος τον οποίον βλάπτουμε είναι ο εαυτός μας. Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για μπορούμε να προσελκύουμε όσα θέλουμε στη ζωή μας είναι η συγχώρεση και το κόψιμο των δεσμών. Τότε μόνο παίρνουμε πίσω τη δύναμή μας και δημιουργούμε θαύματα.

Μάθημα 8ο

Θωρακιζόμαστε απένατι στα λόγια των άλλων
Πολλές φορές τα λόγια των άλλων μας κόβουν τα φτερά. Πως μπορούμε να θωρακίσουμε τον εαυτό μας ωστέ να μην επηρεαζόμαστε και να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλές δονήσεις;

Μάθημα 9ο

Οι κακιές συνήθειες.
Οι κακιές συνήθειες μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε, να συναντήσουμε τους στόχους μας και να ζήσουμε την ζωή των ονείρων μας. Ήρθε η ώρα να τις αλλάξουμε και να τις αντικαταστήσουμε με καλές συνήθειες που μας βοηθούν να προχωρήσουμε και να κάνουμε τη ζωή μας ολοένα και ομορφότερη.

Μάθημα 10ο

Τα σημάδια ότι ο νόμος της έλξης λειτουρεί.
Το σύμπαν επικοινωνεί μαζί μας με πολλούς τρόπους. Όταν μπορούμε να αναγωρίουμε αυτά τα σημάδια, τότε γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί μαγνήτες για τις επιθυμίες μας.

Μάθημα 11ο

Η μέθοδος των 90 δευτερολέπτων.
Μια γρήγορη και εύκολη μέθοδος για να προσελκύουμε! Δείτε τη διαδικασία βήμα βήμα και κάντε την μέρος της ζωής σας.

Μάθημα 12o

Μελέτη στο έργο της Αμπράχαμ Χικς.
Πως μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας ώστε να νιώθουμε καλά, να προσελκύουμε όσα επιθυμούμε και να ζούμε μια υπέρχοη ζωή.

Μάθημα 13ο

Πως να προσελκύσουμε χρήματα Μερος 1ο
Τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Μπορούμε να προσελκύσουμε τα χρήματα που θέλουμε και να ζήσουμε σε αφθονία.

Μάθημα 14ο

Πως να προσελκύσουμε χρήματα Μερος 2ο
Τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Μπορούμε να προσελκύσουμε τα χρήματα που θέλουμε και να ζήσουμε σε αφθονία.

Mάθημα 15o

Ho'oponopono -Η Αριαννα Μαντά μας μαθαίνει το Ho'oponopono. Μια μέθοδο από την αρχαία Χαβάη με μεγάλη ενεργειακή δύναμη. Μέσα από αυτή τη μέθοδο συγχωρούμε, απαλλασσόμαστε από μπλοκαρίσματα που μας εμποδίζουν να προσελκύσουμε όσα επιθυμούμε και εξελισσόμαστε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Μάθημα 16ο

Ασκήσεις και τεχνικές για την εφαρμογή του νόμου της Έλξης. Πρακτικές, ασκήσεις, τεχνικές και μέθοδοι ώστε να μπορούμε να προσελκύουμε εύκολα και αποτελεσματικά όσα θέλουμε.

Μάθημα 17ο

Οι 12 Νόμοι του Σύμπαντος. Προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη γνώση για το πως θα δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε, πρέπει να γνωρίζουμε και να εφαρμόζουμε τους 12 νόμους του Σύμπαντος. Σε αυτό το μάθημα μαθαίνουμε τον κάθε νόμο και τον βάζουμε στη ζωή μας.

Μάθημα 18ο

Πως χρησιμοποιούμε τις λέξεις.
Οι λέξεις που χρησιμοπουμε καθημερινά μπορούν να είναι ο σύμμαχος μας ή ο εχθρός μας όταν προσπαθόυμε να δημιουργήσουε τη ζωή που ονειρευόμαστε. Οι σκέψεις μας ορίζουν τις λέξεις μας, οι λέξεις μας ορίζουν τις πράξεις μας και οι πράξεις μας ορίζουν τα αποτελέσματα που έχουμε.

Μάθημα 19ο

Δοχείο Χρημάτων (Money Bowl).
Το δοχείο χρημάτων είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσελκύσουμε χρήματα και αφθονία στη ζωή μας. Αν χρειάζεστε χρήματα για κάποιον συγκεριμένο λόγο ή αν έχετε δική σας επιχείρηση ή ακομα αν θέλετε περοσσότερα χρήματα στο λογαριασμό σας το δοχείο χρημάτων θα σας βοηθήσει να τα προσελκύσετε.

Μάθημα 20ο

EFT Tapping
Το EFT Tapping είναι ένα σπουδαίο εργαλειό για να απαλλαγούμε απο περιοριστικές πεποιθήσεις και μπλοκαρίσματα που μας εμποδίζουν απο το να προσελκύσουμε αυτά ονειρευόμαστε. Στο συγκεκριμένο μάθημα εστιάζουμε στο πως να χρησιμοποιούμε το ΕFT Tapping για προσέλκυση χρημάτων.

Μάθημα 21ο

Ανακαλύπτουμε τις ΄σκιές΄ μας
Η ταυτότητα μας αποτελείται από τα συνειδητα και τα ασυνείδητα κομμάτια της. Τα κομμάτια της ταυτότητας μας που δεν μας αρέσουν η θεωρούμε ότι δεν θα αρέσουν στους άλλους τείνουμε να τα κρύβουμε και για αυτό τα ονομάζουμε "σκιές". Προκειμένου όμως να είμαστε δυνατοί μαγνήτες και δημιουργοί της πραγματικότητας μας πρέπει να έχουμε επίγνωση όλων των πλευρών του εαυτού μας. Σε αυτό το μάθημα μαθαίνουμε πως να αναγνωρίσουμε και να φροντίζουμε τις σκιές μας.

Μάθημα 22ο

Καταπολέμηση του σωματικού πόνου με TFT
Το TFT είναι μια τεχνική tapping που - μεταξύ άλλων- μας βοηθάει να απαλλαγούμε απο σωματικό πόνο.

Μάθημα 23ο

Theta Healing
To Τheta Healing είναι μία εξαιρετική μέθοδος θεραπείας που μας βοηθαει να ξεπεράσουμε μπλοκαρίσματα και περιοριστικές πεποιθήσεις τα οποία μας εμποδίζουν να προσελκύσουμε όσα θέλουμε στη ζωή μας.

Μάθημα 24ο

Το ένστικτό μας
Το ενστικτό μας είναι ο οδήγός μας. Αν μάθουμε να το ακούμε κι αν το αφήσουμε να μας καθοδηγήσει, τότε οδηγούμαστε στην αφθονία. Σ'αυτό το μάθημα μαθαίνουμε τι ακριβώς είναι το έντστικτο καθώς και τρόπους για να συνδεθούμε μαζί του και να το εμπιστευτούμε.

Μάθημα 25ο

Νεβιλ Γκοντανρντ: Θεωρία και Τεχνικές
Μια μελέτη στο εργό και τις τεχνικές του μεγάλου αυτού δασκάλου. Γνωρίζοντας και εφαρμόζαντας την θεωρία και τις τεχνικές του στη ζωή μας μπορούμε πραγματικά να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε.

Μάθημα 26ο

Γίνε μαγνήτης χρημάτων ξεμπλωκάροντας το τσάκρα της ρίζας

Τι είναι το τσάκρα της ρίζας και πως επηρεάζει την ζωή μας
Πως μπορούμε να προσελκύσουμε χρησιμοποιώντας τα Τσάκρας και πως γινόμστε μσγνήτες χρημάτων αν ξεμπλοκάρουμε το τσάκρα της ρίζας.

Μάθημα 27ο

Theta Healing Μέρος 2ο: Ενσταλλάξεις
Ένα μαγικό ταξίδι με ενσταλλάξεις για την αγάπη, την επιτυχία, την συμπόνια και την αφθονία. Υπέροχες ποιότητες που αναβαθμίζουν τη ζωή μας. 

Μάθημα 28ο

Προγραμμάτισε το υποσυνείδητο για επιτυχία
Το υποσυνείδητο μας καθορίζει τη ζωή μας, καθορίζει τι προσελκύουμε και τι πετυχαίνουμε. Σε αυτό το μάθημα, κατανοούμε το υποσυνείδητο και μαθαίνουμε τεχνικές ωστέ να το επαναπρογραμματίσουμε για να έχουμε την επιτχία που θέλουμε στη ζωή μας.

Μάθημα 29ο

Μάθημα 29ο: Κβαντικοι Θεραπευτικοί  Αριθμοί
Οι θεραπευτικοί αυτοί αριθμοί/ κωδικοί μας απαλλάσουν απο ψυχολογικές και σωματικές παθήσεις, από πόνο, αγχός, σωατικό και ψυχικό τραύμα κλπ

Μάθημα 30ο

Ενεργειακοί Κρύσταλλοι με την Ιωάννα Νικολοπούλου Μανωλιά
Γνωριμία με τους ενεργειακούς κρυστάλλους. Ποιές είναι οι ιδιότητες τους, πως τους ενεργοποιοούμε, τους καθαρίζουμε και τους φορτίζουμε. 
Πως ξεμπλοκάρουμε τα τσάκρας μας για με τους ενεργειακούς κρυστάλλους ωστέ να μπορέσουμε να προσελκύσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε.

Μάθημα 30ο


Για να προσελκύσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε, πρέπει να αναλάβουμε δράση. Να κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες, να είμαστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Σε αυτό το μάθημα, μαθαίνουμε πως να το πετυχαίνουμε αυτό υπερνικόντας τα εμπόδια. 

Μάθημα 32ο

Το γρΤο γράψιμο μας βοηθά να συνδεθούμε με τον εαυτό μας, το σύμπαν και τους στόχους μας έτσι ωστε να τους προσελκύσουμες και να τους πετύχουμε. Σε αυτό το μάθημα, μαθαίνουμε διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γράψιμο.

Μάθημα 33ο

Πώς να ξεπεράσεις τον φόβο και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι
Ο Φόβος σε μπλοκάρει, σε παγώνει, σε παραλύει και σε απομακρύνει απο τους στόχους και τα όνειρά σου. Σε αυτό το μάθημα μαθαίνουμε πως λειτουργεί το μυαλό ώστε να κατανοήσουμε τον φόβο και τεχνικές και ασκήσεις ώστε να τον ξεπεράσουμε και να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας.

Μάθημα 34ο

Πίνακας Οραματισμού
Ο Πίνακας Οραματισμού είναι ένα δυνατό εργαλείο για το manifesting. Μαθαίνουμε πως να τον φτιάχνουμε έτσι ώστε να γίνει ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να ζήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε.

Τα Μαθήματα: Resources
bottom of page